{0} reviews | Schrijf review

Torfs
Deinze - Kleinhandel schoenen

Schoenen met naam

Dorpsstraat 100
9800 Astene (Deinze)

09 386 93 57
     

Alle schoenen, alle merken!

Kleinhandel voor schoenen en pantoffels

 

Op zoek naar schoenen? Torfs biedt een ruim assortiment met alle grote merken voor sportschoenen, pumps, boots, sandalen, slippers en zo veel meer!

 

Onze mensen worden permanent professioneel bijgeschoold… om u beter te kunnen helpen. Doe gerust een beroep op onze tijd, ons advies en onze prima bediening.

Wij zijn ervan overtuigd u een eerlijke prijs te bieden. Daarom: u vindt hetzelfde product elders goedkoper? Wij betalen u graag het verschil terug.

Gedragen schoenen die anderen nog kunnen gebruiken, recupereren wij graag. Op die manier komen deze schoenen niet op de afvalberg terecht. Wat wij ervoor krijgen wordt gestort aan het goede doel.

 

Breng een bezoek aan een van onze winkels en laat u verrassen door ons uitgebreid aanbod of neem een kijkje op onze website voor een overzicht van ons ruim aanbod aan sportschoenen, pumps, boots, sandalen, slippers, enz..

 

U kunt ons steeds contacteren voor verdere informatie!

 

Schoenen met naam

Adidas-Ambiorix-Ara-Asics-Bana-Birkenstock-Bluehaven-Brako-Bronx-Camel Active-CAT-Chelsea Blues-Clarks-Converse-Dockers-Epox-Esprit-Fila-Geox-Hush Puppies-Kangaroos-Kickers-Kipling-Koxko-Little David-Merell-Mexx-Nike-O'Neill-Olivier Strelli-Palladium-Perry Ellis-Pikolinos-Puma-Ragazzi-Rieker-River Woods-Rucanor-Scapa-Scapa Sports-Stones and Bones-Timberland-Tombuck-Tommy Hilfiger-Wrangler-Yellow Cab ...

Foto's van onze schoenen

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Damesschoen - Adidas
Replay
Herenschoen - Hilfiger
Herenschoen - Le Coq Sportif
Jongensschoen - Geox

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Map

 Bereken route